Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Consumer Data Analyst die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Webanalist voor een organisatie in verkeer en toerisme

Essentie van de opdracht: als Webanalist ga jij je bezig houden met het doen van verdiepende analyses met Google Analytics 360 ter verbetering van de customer journey. Jij hebt een sturende rol naar de businessline en het scrumteam toe. Jij bent verantwoordelijk voor de technische opzet en analyses en rapportages en advies na de experimenten. Samen met het team ontwikkel je een visie en strategie op het vlak van webanalyse en optimalisatie. Kennis van Optimizely is een pre, daarnaast heb je kennis van Google Tag Manager, HTML, CSS, Excel en Javascript.

Locatie: Zuid-Holland

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-09-2019 en de beoogde start is z.s.m. 32 uur per week (in overleg), voor een periode van minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim