Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Webcoördinator die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Webcoördinator  voor een gemeente in Zuid-Holland:

Essentie van de opdracht: voor een gemeente in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar iemand die kennis en ervaring heeft met CMS van een website, bij voorkeur met het systeem Drupal. Je gaat je bezig houden als redacteur en coördinator van 3 gemeentewebsites. Daarnaast heb jij kennis van webstatistieken, bij voorkeur Site Improve. Jij bent bereid om digitale toegankelijkheid binnen de organisatie te promoten en hebt daar ook jou ideeën bij hoe dit te doen. Jij hebt schrijfervaring op B1 niveau voor het herschrijven van teksten op de website en jij hebt ervaring met het maken van formulieren voor de website van de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor alle basistaken en webredactie, hebt een vlotte pen en zin in een uitdagende opdracht met veel afwisseling. 

Jij hebt kennis van:

  • CMS systemen (bij voorkeur Drupal 8)
  • Schrijven op B1 niveau
  • Web(eind)redactie
  • Toegankelijkheidseisen (WCAG 2.1)
  • Het analyseren van webstatistieken (voorkeur SiteImprove)

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 16-08-2019 en de beoogde start is z.s.m. 20 – 24 uur per week (in overleg) voor een periode van min. 2 maanden met kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim