Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Webredacteur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Webredacteur voor een uitgeverij.

Essentie van de opdracht: jij draagt bij aan het verhogen van de online order intake en het uitdragen van het merk. Jij zorgt dat het bedrijf en de producten op een consistente, commerciële en voor zoekmachines geoptimaliseerde wijze worden gepresenteerd op de website en in de webshops. Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van site- en shopcontent. Jij beoordeelt, redigeert en schrijft shopcontent, nieuws en algemene content op de website. Ook help jij collega’s bij het schrijven van content,  ben jij het aanspreekpunt binnen de organisatie voor de juiste content van producten in de shop en lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van het platform en verbeter jij het huidige werkproces.

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als Webredacteur? Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en heb jij aantoonbare kennis van CSS/HTML?  Ben jij als specialist een aanspreekpunt c.q. kennisbron voor (shop)content en zorg jij ervoor dat alle stakeholders de weg naar e-commerce blijven vinden? Dan is deze aanvraag zeker wat voor jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 18-09-2018 en de beoogde start is per z.s.m., 24-32 uur per week.

Interesse? Ontvang je graag meer informatie? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

SQIQ Logo

meld je aan Terug naar interim