Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Webshop Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Webshop Manager voor een FCMG: 

Essentie van de opdracht: jij bent de manager van deze nieuwe online winkel en dus verantwoordelijk voor de verkoop van de online producten. Jij hebt ruime ervaring met e-commerce, contentproductie, online merchandising, website optimalisatie, alles ten behoeve van de commerciële resultaten en de ontwikkeling van de webshop. Jij snapt SEO en SEA, en beschikt daarnaast over technische kennis. Het overleg over het logistieke proces en daarnaast stuur jij de bureaus aan. Jij hebt affiniteit met gezondheid en voeding en daarnaast een hands-on mentaliteit.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-05-2020 en de beoogde start is per juni, 28 – 32 uur per week, voor een periode van min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim