Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de adviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Website Adviseur voor een overheidsinstelling

Essentie van de opdracht: de publieke website moet worden herbouwd, t.o.v. gebruiksvriendelijkheid, security en aangepaste wettelijke vereisten. Een belangrijk onderdeel van de vernieuwde website is de kanalenstrategie waarmee de externe belanghebbende partijen en consumenten beter en sneller van dienst kunnen gaan zijn. Je werkt op basis van de functionaliteiten van de huidige publieke website, de koppelingen met aanverwante systemen (search engine, vergunningenregister, portals & HR vacaturesysteem) en klantwensen om de gewenste eindsituatie van de nieuwe website uit. Dit wordt omgezet in specificaties (functioneel, technisch en visueel ontwerp + kostenraming) van de nieuwe website inclusief verschillende uitwerkingen van de klantreis. Samen met collega’s geef jij hier ondersteuning aan. Jij stelt een adviesrapport op, legt de klantreizen vast en levert de specificaties op. Met de specificaties kan in een vervolgproject een selectietraject voor de bouw, onderhoud en hosting van de website plaatsvinden. Het gaat hier om de eerste fase vóór het vervolgtraject.

Wie ben jij? 

  • Ruime aantoonbare kennis van contentmanagementsystemen (bij voorkeur Sitecore)
  • Aantoonbare kennis van design en usability
  • Aantoonbare kennis van webredactie, online communicatie, webanalyse en zoekmachineoptimalisatie
  • Bij voorkeur kennis van HTML5 + JavaScript
  • Bij voorkeur kennis van overheidswebrichtlijnen (zoals digitale toegankelijkheid en archiefwet)

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-06-2019 en de beoogde start is per begin juli, 32 tot 36 uur per week (in overleg), t/m september 2019 (met kans op verlenging).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 8802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim