Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Website Content & Performance Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Website Content & Performance Manager voor een communicatieplatform:

Essentie van de opdracht: als Website Content & Performance Manager werk je samen met Director (brand), CMO, technische schrijver en productmanager om de inhoud van de website te ontwikkelen. Denk hierbij aan het optimaliseren van de website op het gebied van SEO, SEM en het bepalen van een strategie. Je ontwikkelt en bezit een blogkalender en coördineert en co-schrijft de inhoud samen met PR-manager, PR-directeur om de kernberichten en thema’s te benoemen. Ook beheer je de inhoud van de website (CMS), bloginhoud en sociale media kanalen. Daarnaast optimaliseer, implementeer en meet je prestaties van de website. Ervaring met B2B-websitemarketing is enorme pré. Heb je uitstekende mondelinge, schriftelijke, visuele/presentatie- en communicatieve vaardigheden? Ben je resultaat gericht en stressbestendig? En ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-01-2023, start is per direct, voor 24-32-uur per week. Hybride en omgeving Amsterdam.

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim