Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Website Manager.

Essentie van de opdracht: in de rol van website manager ben je continu bezig met het optimaliseren van de website en webshop om de online verkoop te vergroten. Je neemt een brede operationele e-Commerce rol op je. Je kan dan ook online campagnes opstellen en uitvoeren, de SEO score verbeteren en de content onderhouden. Je hebt een affiniteit met mode en online retail en bent een enthousiaste teamplayer met een commerciële drive. Ervaring met Magento is een must.

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-7-2018 en de beoogde start is per zsm voor 4-5 dagen per week tot het einde van het jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim