Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Display en Video Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Display en Video Specialist voor een organisatie in de mobiliteit.

Essentie van de opdracht: Als Display & Video Specialist zorg je dat de online zichtbaarheid wordt vergroot in een zeer competitieve markt. Je vertaalt de marketingdoelstelling door naar effectieve campagnes, stelt online mediaplannen op en voert deze uit. Je bent verantwoordelijk voor grote budgetten en zorgt dat deze zo effectief mogelijk ingezet worden om het maximale resultaat te behalen. Samen met andere online specialisten onderhandel je over mediaruimte, verzorg je de inkoop en heb je direct contact met de publishers. Daarnaast heb je ook enige ervaring met SEA campagnes. Je werkt in een leuk en flexibel team, met korte lijnen, met content-specialisten, web-analisten en andere online advertising specialisten. Heb jij ervaring met DV360, Campaign Manager, Google Studio en Google Analytics? En ben jij kritisch, analytisch ingesteld en gestructureerd? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-05-2022, per direct, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim