Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Business Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Business Analist voor een Groothandel:

Essentie van de opdracht: als Business Analist wordt er van je verwacht dat je de backlog van team transaction opvolgt. Hiermee wordt bedoeld dat je weet welke ontwikkelaars aanhaken om het voorwerk mee te doen, specificaties aanvullen en andere business analisten durft aan te haken en raadplegen waar nodig. Maar ook kun je tickets controleren en testen om te kijken of ze nog geldig zijn. Ook analyseer je kansen vanuit gebruikersdata en of die gebaseerd zijn op de business wensen. Hierbij draag je de verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken maar wel proactief te zijn en vanuit teamspirit te werken, je sociale skills zijn dus erg belangrijk. Datadog begrijpen is groot onderdeel van de functie. En ervaring met AB-testen is een grote pre. Kennis opdoen over hybris (backoffice), AEM (backoffice) en BFF (javascript) behoort tot je taken pakket. Ben jij datadriven en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-10-2021 en de beoogde start is per november, voor drie maanden, 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via flovanderhorn@sqiq.nl of via +31 6 10 595 623.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim