Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim E-mail Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-mail Marketeer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als E-mail Marketeer ben je er (mede) verantwoordelijk voor om de reeds bestaande en nieuwe campagnes via owned (o.a. push-notificaties) en paid media te activeren en tevreden te krijgen/behouden. Je houdt alle analyses en rapportages nauwkeurig in de gaten en voegt naar eigen inzicht de nieuwe e-mail campagnes toe. Het monitoren, analyseren en evalueren van de resultaten behoort tot jouw takenpakket en je geeft adviezen om de effectiviteiten te verbeteren. Tevens heb je de drive om klanten zo goed mogelijk te bedienen in iedere klantfase en touchpoint van customer journey. Je bent gefocust op het signaleren van nieuwe bruikbare trends voor de digitale innovaties en zorgt voor een duidelijke afstemming met alle stakeholders en teams binnen de gehele organisatie. Ben jij commercieel, creatief en ondernemend? Heb je ervaring met leadgeneratie en lead nurturing? En heb je ervaring met e-commerce binnen een multichannel-omgeving? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-02-2022 en de beoogde start is per maart, voor 4-5 dagen in de week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +31 6 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim