Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Marketeer.

Essentie van de opdracht: je gaat met een groep online specialisten werken aan een online product met miljoen gebruikers. De opdrachtgever heeft de ambitie om niet alleen ‘Europe’s frist choice’ te blijven, maar ook wereldwijd de beste in hun soort te zijn. Je zit middenin dit dynamische proces en krijgt de ruimte hier je eigen visie als Online Marketeer over in te brengen. Je bent verantwoordelijk voor de online marketing van twee van hun belangrijkste domeinen. Je bent de strateeg als het gaat om de diverse online kanalen en weet het samenwerkende bureau te challengen. Daarbij weet je de relatie met externe partijen te optimaliseren en intensiveren. Verder onderzoek je wat er nodig is om de volgende stap te maken en weet je je weg te vinden binnen een organisatie met diverse stakeholders en houd je je bezig met het schrijven van een PPC strategie.

Naast de tactische optimalisatie van online marketing ben je bezig met:

-Persoonlijk en relevant door vertalen in campagnes
-Retargetting: hoe kan het beter?
-Personalisatie: hoe kan dit beter?

Deze aanvraag is binnengekomen op 7-8-2018 en de beoogde start is per z.s.m. tot en met het einde van het jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

SQIQ Logo

meld je aan Terug naar interim