Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Vanwege het grote aantal aanvragen voor deze opdrachtgever, verwachten wij veel animo.

Heb jij interesse in deze aanvraag, stuur dan een e-mail naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl met jouw nieuwste cv en vermeld in de mail de naam van de aanvraag waar jij interesse in hebt.  Jij krijgt dan zo snel mogelijk alle informatie over deze opdracht naar je toegestuurd.

Zo help jij ons enorm om het overzicht te bewaren! 😉

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Paid Social & Programmatic Specialist die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Paid Social & Programmatic Specialist voor een retailer.

Essentie van de opdracht: jij bent in deze rol verantwoordelijk voor de Social, Display en Video Advertising kanalen, voor de Europese websites van deze retailer. Je werkt samen met bureaus om online social en programmatic advertising campagnes op te zetten en te optimaliseren. Jij houdt je bezig vanaf de strategie tot en met de uitvoering. Jij weet hoe je bureaus moet challengen, en jij hebt daarnaast ook zelf ervaring met Google Analytics, SA360, DV360 en Facebook Business Manager. Ook ben je bekend met DSP’s, en heb jij ervaring binnen retail.

De aanvraag is binnengekomen op 21-08-2020, en de beoogde start is z.s.m., 32 tot 40 uur per week.

Heb je interesse? Stuur dan een email met jouw nieuwste cv en vermeld daarbij de titel van de interimaanvraag naar Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim