Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Performance Marketeer voor een Online Dienstverlener.

Essentie van de opdracht: als Performance Marketeer ben jij de kennisdrager met betrekking tot digital marketing binnen het team en de organisatie. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor de strategie, set-up en executie van alle online campagnes, resultaten en awareness. Hierbij heb je met name focus op betaalde kanalen (SEA, Display en social). Je bent daarnaast mede verantwoordelijk voor de roodmap tussen marketing en sales.

De aanvraag is binnengekomen op 27-10-2020, en de beoogde start is per direct, voor 32 uur per week.

Heb je interesse?

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben via kikivanderben@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim