Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Technische Data Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Technische Data Analist voor een logistiek bedrijf:

Essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor de data analyses. Je werkt nauw samen met de zakelijke gebruikers en de stakeholders om relevante bedrijfsproblemen te identificeren. Daarbij ga je op zoek naar mogelijkheden om analyses toe te passen om die problemen op te lossen. Jij integreert grote gevarieerde datasets en jij organiseert data naar een format dat makkelijk gebruikt kan worden voor de business. Jij identificeert welke data beschikbaar en relevant is om het probleem in kaart te brengen en jij weet hoe je strategische methoden kun ontwikkelen om de data zo slim mogelijk te verzamelen en te gebruiken. Daarnaast ben jij een ster in het presenteren en verduidelijken van analytische bevindingen aan de zakelijke gebruikers en de stakeholders en ben jij sterk technisch onderlegd.

Let op: voertaal is Engels!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-08-2019 en de beoogde start is per september, 36 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim