Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim UX Designer voor een grote Retailer in Noord-Holland

Essentie van de opdracht: als UX-designer ben jij zowel pragmatisch als hands-on ingesteld. Jij beschikt over een uitstekende UX toolkit waarmee jij al jouw ideeën kunt ondersteunen. Jij beschikt over een mooi portfolio, hebt enige kennis van HTML/CSS, Javascript etc. en hebt ervaring met user research en A/B testen. Jij hebt kennis van verschillende user-flows, wireframes, UI-designs en mockups. Het team waarin jij terecht komt zit midden in een digitale transformatie waar jij onderdeel van uit kunt gaan maken! Ben jij die UX’er met die onweerstaanbare drive om mensen te inspireren en durf jij de juiste vragen te stellen? Ben jij als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op UX- en visual-design gebied? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-12-2018 en de beoogde start is per begin januari.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim